Catifeaua neagra a viselor

Era o zi ploioasa de primavara si priveam pe fereastra, stropii mari de ploaie ce invadau orasul, alaturi de o ceasca de cappuccino si un croissant atunci cand curierul a sunat la usa. M-am dus plictisita sa raspund si acesta mi-a inmanat un colet, dupa care m-a indemnat sa semnez formularul de primire. Am fost un pic surprinsa, pentru ca nu aspteptam niciun colet in ziua aceea.

Coletul era usor si nici nu banuiam ce contine, am rupt ambalajul fara prea mult entuziasm si am gasit o cutie mica din catifea neagra legata cu o funda aurie, ce mi-a atras subit atentia. Pe o eticheta mica prinsa de funda am zarit scris “Vacanţa perfectă”. Un fior de curiozitate mi-a strapuns mintea si ma gaseam intr-o postura nemaintalnita, multe idei imi treceau prin cap, iar mintea mea a devenit rapid un amalgam de destinatii turistice, care de care mai exotice. Gandurile mele m-au purtat in acel moment catre toate continentele lumii.

Am deschis rapid cutia si inauntrul ei am gasit biletetul pe care scria “Ghici unde plecăm mâine?” impreuna cu un costum de baie negru din ultima colectie Jolidon. Curiozitatea ce imi stapanea mintea ajunsese la cote maxime mai rapid ca un avion ce decoleaza si doar cateva clipe de visare mi-au trebuit sa ajung pe plajele insorite ale Dubai-ului.

Dubai, locul unde desertul si luxul si-au gasit compromisul perfect imbinadu-se intr-un mod distins la fel cum se imbina decupajele indraznete intr-un mod armonios si extravangant intr-un costum de baie elegant. Margele aurii cusute in jurul bustului ce dau un aspect somptuos te pot duce cu gandul la bogatia si opulenta acestui oras. Costumul de baie te ameteste cu croiala si misterul cu care iti invaluie trupul, asa cum te ametesc si parfumurile arabesti cu miresme dulci si orientale.

jolidon

Abia astept sa colind cu picioarele goale plajele cu nisip matasos, imbracata in costumul meu de baie asortat cu o palarie de culoare neagra care sa ma protejeze de razele asupritoare ale soarelui. Vreau sa ma rasfat in valurile inspumate ale marii, iar stropii valurilor sa imi trezesca corpul adormit de soarele fierbinte. As vrea sa stau intinsa pe nisip si sa privesc cerul de un albastru deschis, infinit. Mi-as dori ca frunzele palmierilor sa ma apere de soarele arzator atunci cand savurez o limonada rece pe malul marii.

Ma pierd cu gandurile intr-o vacanta perfecta pentru mine, o vacanta ce o visam mereu. Mi s-a parut adorabil sa primesc asa un cadou iar un zambet larg a aparut pe chipul meu. Soneria curierului ma trezeste din nou din visarea mea spunandu-mi ca a facut o greseala iar coletul nu imi era adresat. Un pic bosumflata si suparata i-am inmanat cutiuta cu vise, ce imi schimbase ziua total intr-un mod neasteptat si am continuat sa privesc pe geam stropii reci de ploaie ce puneau stapanire pe oras, sorbindu-mi ultima gura de cappuccino.

Atunci am decis sa revin din lumea colorata a viselor, am deschis laptopul si primul lucru pe care l-am facut a fost sa imi comand de pe shop.jolidon.ro costumul de baie ce mi-a oferit fascinatia unei vacante stralucitoare, ce m-a plimbat atat de departe catre taramurile fascinante arabesti pline de arome orientale.

Un costum de baie ce abia astept sa-l pun in valoare in aceasta vara, un costum de baie ce mi-a adus soarele Dubai-ului intr-o zi ploioasa de primavara, un costum de baie ce m-a facut sa privesc cerul de sub frunzele palmierilor si sa ma contopesc in valurile marii. Un costum de baie cu care pot fi eleganta pe orice plaja din lume fie ea ametitor de luxoasa, exotica, sau chiar… imaginara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *