Cum recunosti o pereche de ochelari originali Ray Ban?

Vrei sa iti comanzi o pereche de ochelari de soare Ray Ban de pe internet si nu stii cum sa faci sa nu iti iei teapa? Ti-am pregatit un ghid care te va ajuta sa recunosti perechile de ochelari Ray Ban fake si sa economisesti cateva sute de lei. Dupa ce termini de citit acest articol ai sa stii cum sa recunosti o pereche de ochelari de soare originala de una fake.

Din fericire cei de la Ray Ban au introdus din ce in ce mai multe filtre iar acest lucru face ca ochelarii lor din ce in ce mai greu de imitat. Sa stii ca ochelarii de soare Aviator sunt diferiti in recunoasterea lor fata de modelul Wayfarer, iar pentru acestia voi pregati un nou articol.

Cum recunosti o pereche de ochelari originali Ray Ban?

1. Atentie la cutia in care vin ambalati
Ochelarii de soare Ray Ban vin ambalati intr-o cutie imprimata cu logo-ul brandului pe ea. Fii atent la culoarea, logo-ul si fontul daca se potrivesc cu cele folosite in mod oficial de catre Ray Ban. Mai fii atent ca s-ar putea ca ambalajul sa fie original si ochelarii nu.

 

2. Eticheta de pe cutie
Eticheta de pe cutie trebuie sa iti ofere informatii cu privire la modelul care se afla in cutie, codul de bare trebuie sa fie lizibil si sa se potriveasca cu ce foloseste Ray Ban in mod oficial. Eticheta trebuie sa iti mai furnizeze informatii despre materialul lentilelor si a ramelor din care care sunt fabricati ochelarii. Verifica daca aceste informatii se potrivesc cu documentele de care vin insotiti.

 

3. Etuiul ochelarilor de soare
Ochelarii de soare Ray Ban vin insotiti de un etui negru sau maro cu logo-ul Ray Ban imprimat pe partea frontala la fel ca in poza de mai jos. Interiorul suportului este captusit de un material rosu sau negru.

 

4. Bratul ramei stangi
Pe interiorul ramei bratului stang al ochelarilor trebuie sa gasesti informatii despre modelul ochelarilor de soare si dimensiunile acestora. Verifica sa nu lipseasca litere sau codul ochelarilor si sa nu fie erori in spatierea si alinierea fontului.

 

5. Stikerul de pe lentila
Noii ochelari de soare  Aviator de la Ray Ban sunt dotati cu un autocolant pe lentila pe care este scris numele brandului Ray Ban. Sub acesta se gaseste un R mic care reprezinta un trademark pentru brand. Mare atentie ca acest trademark sa nu lipseasca de pe stiker.

 

6. Inscriptia RB gravata pe lentila
Pe lentila stanga trebuie sa gasesti gravat inscriptia RB in partea stanga a acesteia chiar la nivelul articulatiei. Gravura trebuie sa fie lizibila, clara si conturata.

 

7. Logoul Ray Ban de pe lentila
Logoul ochelarilor de soare Ray Ban este de culoare alba si il gasesti inscriptionat pe lentila dreapta in coltul de sus. Logoul nu trebuie sa se desprinda si nici sa nu fie un simplu sticker lipit pe lentila.

 

8. Suruburile cu care este asamblat
Fiindca Ray Ban acorda atentie detaliilor, suruburile pe care le gasesti la asamblarea ochelarilor de soare sunt in forma de cruce, aplatizate si sunt de la Philips.

 

9. Logoul de pe suportul nazal
In interiorul ochelarilor de soare chiar pe suportul nazal mai gasesti un logo inscriptionat. Acesta contine literele RB care trebuie sa fie inscriptionate pe un fundal oval, transparent si trebuie sa fie clar si usor vizibil.

 

10. Logoul pe puntea nazala care uneste lentilele
Inscriptia Ray Ban trebuie sa se gaseasca si pe puntea nazala care uneste lentilele in partea inferioara a acestuia impreuna cu acelasi cod care este inscrptionat si pe bratul stang al ochelarilor de soare.

 

Sper ca acest articol sa iti fie util in urmatoarele achizitii online, de ochelari de soare.

5 thoughts on “Cum recunosti o pereche de ochelari originali Ray Ban?

  1. Foarte practic si detailat acesta descriere .
    Va rog sa ma indrumati spre un magazin care comercializeaza suruburi pentru ochelarii Ray-Ban .
    Va multumesc .

  2. Buna!
    Ati putea sa imi spuneti inscriptiile care atesta ca sunt originali pentru o pereche de ochelari RB 8029K????Va mulrumesc anticipat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *