Cum recunosti o pereche de ochelari de soare Wayfarer Ray Ban

Ochelarii de soare Wayfarer cred ca sunt modelul cel mai usor de recunoscut. Si asta pentru ca i-am vazut deja in nenumarate filme, purtati de actori celebri sau vedete din lumea muzicala. Dar daca vrei sa stii cum sa recunosti o pereche originala de ochelari Wayfarer Ray Ban atunci ar trebui sa ai in vedere cateva aspecte.

Cred ca cele mai multe tepe le poti lua pe internet, dar ca sa eviti acest lucru iti recomand sa iti cumperi ochelarii de soare doar de pe siteuri de incredre, sau siteuri partenere in care esti sigur ca iti achizitionezi un produs original. Ca si in articolul despre ochelarii de soare Aviator si la modelul Wayfarer sunt cateva aspecte la care trebuie sa fii atent.

Cum recunosti o pereche originala de ochelari de soare Wayfarer

1. Cutia iti ofera informatii pretioase
Mare atentie la cutia in care vin ambalati. Aceasta trebuie sa fie de culoare argintie si logo-ul Ray Ban scris cu rosu pe partea lata a cutiei. Fii atent daca marimea si fontul logo-ului se potrivec cu cele folosite in mod oficial de Ray Ban.

2. Atentie la eticheta de pe cutie
Aceasta trebuie sa ofere informatii despre ramele ochelarilor ce se gasesc in cutie, modelul ochelarilor, codul de bare al acestora, si alte informatii pe care trebuie sa le regasesti si pe hartiile care ii insotesc pe acestia.

 

3. Husa ochelarilor de soare
Suportul ochelarilor de soare trebuie sa fie de culoarea neagra iar logo-ul Ray Ban trebuie scris si incercuit cu culoarea aurie. Interiorul acestuia trebuie sa fie dintr-un material catifelat.

 

4. Laveta de curatare trebuie sa aiba trademark
Laveta de curatare a ochelarilor de soare trebuie sa fie de culoare alba spre gri. Iar in coltul din dreapta jos trebuie sa aiba logo-ul Ray Ban scris cu culoarea rosie.

 

5. Bratul ramei drepte al ochelarilor Wayfarer
Inca un loc unde trebuie sa privesti atent este chiar in interiorul bratului drept al ramei ochelarilor. Acolo ar trebui sa gasesti informatii despre tara de fabricatie a acestora si anume scrisul Made in Italy insotit de literele CE ceea ce inseamna European Conformity.

 

6. Bratul ramei stangi
Aici ar trebui sa gasesti un cod format din mai multe cifre si litere care iti furnizeaza informatii despre marimea, dimensiunea si modelul ochelarilor de soare.

 

7. Gravura RB pe lentila stanga
Noile modele Wayfarer Ray Ban au gravate literele RB pe lentila ochelarilor chiar in partea exterioara a acestora. Gravura trebuie sa fi clara si usor vizibila.

 

8. Articulatia ochelarilor
Locul unde se imbina ramele si lentile trebuie sa fie turnat dintr-o singura bucata de metal. Nu trebuie sa existe urme de sudura sau alte pete.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *