Fond de ten fluid de la Ivatherm

Fond de ten fluid de la Ivatherm

Vreau sa va vorbesc despre acest fond de ten de la Ivatherm. Si anume un produs dermatocosmetic primit in campania de testare WOM. Si cum campania este aproape de sfarsit. Revin si eu cu ultimul review al acestei campanii.

In acesta campanie am testat doua produse. Si anume crema de ochi UNA si Ivatherm fond de ten fluid. Daca de crema de ochi UNA sunt foarte incantata. Si cu siguranta o voi mai cumpara. Nu pot spune acelasi lucru despre fondul de ten Ivatherm. Si voi argumenta de ce spun asta.

fond de ten

Cel mai deranjant lucru este ca sunt doar 3 nuante. Asa ca mi-am ales nuanta cu numarul 2. Ceea ce s-a dovedit a fi un pic prea inchisa pentru tenul meu avand o tenta de galbui portocaliu. Am trecut peste acest aspect. Urmatorul lucru de care m-am lovit a fost mirosul. Sincer are un miros pe care eu nu-l suport. Nu-mi place absolut deloc. O buna perioada de timp nici nu l-am folosit. Dar acum ca trebuia sa-i fac un review am inceput sa-l folosec.

fond de ten Ivatherm

Si ca sa mai diminuez din culoarea aceea prea inchisa pentru tenul meu. Eu il aplic in felul urmator. Aplic crema matifianta, astept vreo 5-10 minute. Dupa care imi stropesc tenul cu apa termala. Si atunci imi aplic fond de ten pe fata. Amestecandu-l cu apa termala de pe fata. In felul acesta are o acoperire foarte mica. Este mai mult ca o crema coloranta care uniformizeaza culoarea tenului. Dar sa stiti ca nu acopera urmele de acnee, sau rozacee. In felul in care il aplic eu. Nu are nici durabilitate mare pe ten. Cam 3-5 ore dupa care se evapora.

Eu sincer sa va spun nu este un produs pe care il voi mai cumpara in viitor. Astept ca cei care produc fond de ten Ivatherm sa il “upgradeze” . Dupa care voi incerca noua formula.  Sper ca pe viitor sa produca mai multe dermatocosmetice. Deoarece cremele si produsele de ingrijire sunt foarte bune.

Nu pot decat sa le multumesc celor de la Ivatherm. Ca au avut incredere si m-au ales in campania WOM pentru a le testa produsele.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Tumblr

6 thoughts on “Fond de ten fluid de la Ivatherm

  1. Pingback: IvaPur gel de curatare spumant purifiant - Juliet : Juliet

  2. Pingback: Cremele Ivatherm au ajuns la mine | Juliet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *