Idei de cadouri pentru Craciun

Daca esti pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru Craciun si inca nu ai reusit sa cumperi toate cadourile pentru persoanele dragi, atunci cred ca aceasta lista poate deveni o buna sursa de inpiratie in goana dupa cadouri. Mie mi se pare ca produsele cosmetice sunt unele dintre cele mai potrivite alegeri in materie de cadouri pentru ca se potrivesc cam oricui si cu greu poti da gres cu un astfel de dar.

Daca nu ai buget foarte mare si multe cadouri de cumparat eu te indrept spre pachetele promotionale de Craciun care le-au lansat acum companiile de cosmetice.

C-THRU Lovely Garden mi se pare o alegere inspirata pentru o persoana care prefera aromele florale si gradinile inmirasmate. Pachetul contine un parfum de 30 ml si un deodorant body spray si costa 32 lei.

 

C-THRU Golden Touch care este si preferatul meu are un parfum subtil de mosc si C-THRU Golden Touch care in combinatie cu aroma de iasomie si portocale ofera un miros placut si greu de uitat. Pachetul se gaseste in orice supermarket si costa 32 lei.

 

C-THRU Black Beauty este potrivit unei persoane care adora mirosul de lemn de santal si chihlimbar in combinatie cu note de citrice. Eu detin acest parfum si este parfumul meu de zi de zi.

 

Si cei de la B.U. au pachete promotionale de Craciun si oferta lor mi se pare interesanta. Din cele patru game pe care le au cu siguranta vei gasi ceva care sa merite pentru a putea fi oferit cadou.

Gama Heartbeat cu aroma de vanilie, mosc si lemn de santal cu siguranta este potrivita pentru noptile friguroase de iarna petrecute alaturi de cei dragi in jurul semineului.
Pachetele pentru sarbatori din aceasta gama sunt prezente in trei variante, fiecare intr-un ambalaj armonios si plin de vitaliate:
Natural Spray (75 ml) + Gel de dus (250 ml), 24 lei/ pachet
Natural Spray (75 ml) + Deo Body Spray (150 ml), 24 lei/ pachet
Eau de Toilette (50 ml) + Deo Body Spray (150 ml), 46 lei/ pachet

 

Gama Trendy cu siguanta ar face fericita orice adolescenta care adora miresmele lemnoase, iar ambalajul colorat imbrac acest cadou intr-un mod cat mai original si cool. Acesta contine Natural Spray (75 ml) + Deo Body Spray (150 ml), 24 lei/ pachet

 

Gama Rockmantic cu siguranta este potrivita cele mai rebele fete din gasca, ce imbina intr-un mod placut aromele de vanilie si citrice. Cu siguranta eu as vrea sa incerc acest parfum. Pachetul pentru sarbatori contine Eau de Toilette (50 ml) + Deo Body Spray (150 ml), 46 lei/ pachet

 

Gama Wild se adreseaza oricarei femei care vrea sa fie nonconformista si independenta iar misremele de mosc si ambra evidentiaza aceste trasaturi ale femeii.

 

Cele trei variante de pachete destinate perioadei de sarbatori au un design special, usor jucaua, si contin:
Natural Spray (75 ml) + Gel de dus (250 ml), 24 lei/ pachet
Natural Spray (75 ml) + Deo Body Spray (150 ml), 24 lei/ pachet
Eau de Toilette (50 ml) + Deo Body Spray (150 ml), 46 lei/ pachet

One thought on “Idei de cadouri pentru Craciun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *