Profi Smile – experienta mea

Stii durerea aceea chinuitoare de masea care speri ca o sa treaca de la sine si speri sa nu ajungi la doctor? Asa am patit si eu, am sperat pana in ultimul moment ca durerea de masea sa imi treaca, dar spre norocul meu nu s-a intamplat asa… Si daca te intrebi de ce spun asta, pot sa afirm ca cel mai bun lucru care mi s-a intamplat este sa ajung pe mana doctoritei Rosu Alexandra de la Profi Smile.

Am pasit usor timorata in cabinet, atat din cauza durerii de masea cat si din cauza spaimei de dentist care cred ca multi dintre voi ati experimentat-o cel putin o data in viata. Dupa un consult amanuntit si dupa ce m-a asigurat ca interventiile stomatologice din ziua de astazi nu mai dor, m-am mai relaxat un pic si am stat linisita pana la sfarsitul controlului.

 

Din fericire nu am avut probleme extrem de grave cu maseaua dureroasa, o obturatie de canal si o coronita la unul dintre premolari. Obturatia canalului m-a ajutat sa scap de sensibilitate, pot musca fara grija dintr-o prajitura, pot savura pe de-a intregul o inghetata sau o felie de paine cu Finetti. Aveam sensibilitate mare la rece, cald, dulce… Acestea sunt acum istorie!

La cel mai mic disconfort pe care il simteam domnisoara doctor se oprea si ma intreba daca sunt ok, daca ma doare sau daca simt ceva. Eu eram mai mult uimita de freza care nu iti provoaca nicio durere. Grija aceasta pentru pacient mi-a dat incredere iar urmatoarele programari au decurs cum nu se poate mai bine.

Fiecare obturatie de canal este verificata cu o radiografie post-tratament ceea ce ofera pacientului un plus de incredere in mana doctorului stomatolog. Iar pilirea premolarului problematic a fost facuta cu mare atentie astfel incat sa nu existe nici cel mai mic disconfort. Acum nici nu imi dau seama ca s-a lucrat in zona respectiva in afara de faptul ca nu mai am nicio durere.

 

Fiindca acum suntem in perioada reducerilor, daca doresti un zambet de Hollywood dar nu iti permiti din cauza preturile ridicate, te poti considera norocos pentru ca la Profi Smile poti beneficia de albire profesionala cu lampa redusa de la 1000 lei la 350lei (o reducere mai mare de 50%) si o fluorizare gratis.

Pe langa asta fiecare pacient beneficiaza de o consultatie si plan un tratament gratis. Promotia tine pana la sarbatorile de Craciun, asa ca hurry up sa nu te prinda noul an cu dintii ingalbeniti. Iar daca asta nu era suficient o data ce ai intrat in baza de date, anual de ziua ta esti rasfatat cu un periaj si detartraj gratis. How cool is that??

Daca si tu esti in cautarea zambetului perfect ti-o recomand cu toata incredere pe dr Rosu Alexandra de la ProfiSmile. Experienta mea de pana acum a fost cum nu se poate mai buna, e singura doctorita care a reusit sa ma scape de frica de dentist si de scaunul stomatologic si a reusit sa ma imprieteneasca cu freza si alte dispozitive medicale. Si nu am putut sa ies din cabinet pana nu mi-am facut un selfie cu Alexandra.

 

2 thoughts on “Profi Smile – experienta mea

  1. Chiar tare! Exista stomatologi care sa te faca sa revii cu incredere si mai putina frica??? Eu am oroare nu frica de dentist. Insa timpul trece, problemele se agraveaza…din pacate!

  2. Nu am inteles nicidata frica de stomatologi poate pentru ca am avut un stomatolog extrem de bun de cand eram mica si de atunci nu mie frica sa ma duc la stomatolog atunci cand am o problema!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *