Vacanta de cosmar

Dintotdeauna mi-am dorit sa vizitez Barcelona si in mod special Sagrada Familia, iar spre fericirea mea acest lucru s-a intamplat acum doi ani. De ce am aterizat pe aeroport m-am cazat repede la hotel dupa care am plecat in graba sa vizitez obiectivul mult dorit. Dupa ce m-am incurcat de cateva ori pe traseul metroului am reusit in sfarsit sa cobor la statia potrivita. Si cum eram eu atat de grabita si dupa ce am trecut de scarile rulante si am dat de unele scari normale pe care trebuia sa le urc si tot uitundu-ma in sus pentru ca incepeam sa vad o parte din biserica. Nu stiu cum s-a inatmplat dar fix cand am reusit sa ajung sus si fiind uimita de opera lui Gaudi sa ma impiedic de ceva atat de tare incat am cazut si mi-am rupt piciorul. Eram atat de uimita si dezamagita incat nu stiam cum sa reactionez.

Noroc ca mi-am revenit repede si am ajuns la spital unde medicii mi-au pus piciorul intr-un aparat gipsat si fiindca eram turista le-am cerut si un scaun rulant cu care sa ma deplasez. Ei au fost draguti si mi-au ascultat rugamintea iar apoi fiind considerata o persoana cu dizabilititai am beneficiat de reduceri substantiale la pretul biletelor din toate muzeele vizitate plus ca nici nu a mai trebuit sa stau la acele cozi imense pentru a intra in diferite obictivele turistice.

vacanta de cosmar

Doar ca un ghinion nu vine niciodata singur, intr-o nopate cand eram in camera de hotel si incercam sa ma duc la baie, probabil pentru ca era intuneric in camera si eu ma deplasam mai greu cu aparatul meu gipsat. Nu pot sa imi imaginez cum dar am dat cu capul de usa de la baie atat de tare incat a inceput sa-mi sangereze nasul. Durerea era imensa mult mai mai mare decat a piciorului iar nasul mi se umflase considerabil. In mijlocul noptii m-am dus din nou la spital iar medicii mi-au bandajat nasul cu un pansament imens de abia mai puteam sa vad pe unde calc.

Dar asa cum eram eu in acea situatie cu piciorul rupt deplasandu-ma intr-un fotoliu rulant si cu nasul bandajat, tot am reusit sa vizitez o parte din obiectivele turistice pe care mi le-am propus sa le vad si m-am bucurat de fiecare reducere pe care am primit-o la diverse achizitii. Chiar daca nu a fost cea mai fericita vacanta din viata mea, tot am reusit sa ma bucur de cateva lucruri simple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *