Siteuri de shopping online romanesti

Stiu ca va sunt datoare cu lista mea de siteuri de shopping online romanesti. Aceasta postare trebuia scrisa ieri, dar din lipsa timpului disponibil nu am reusit sa scriu pe blog. Ei bine, lista de siteuri romanesti nu e asa mare ca cea de siteuri de shopping internationale. Dar am selectat cateva pentru voi. Trebuie sa precizez ca de pe unele siteuri nu am comandat eu personal, au comandat prietene sau cunostinte de ale mele, si in felul acesta astfel am reusit sa vad produsele si calitatea lor.

a devenit siteul meu preferat de online shopping. Preturile sunt foarte mici iar pantofii sunt din colectii mai vechi de la magazinele din afara. Pana acum am dat trei comenzi la ei si pot spune ca nu regret nicio clipa colaborarea cu ei. Imi place ca ofera si retur gratis asta in cazul in care vrei sa returnezi un produs.

cred ca multe dintre voi stiti acest magazin. Si stiti ca e celebru pentru preturile mici pe care le percepe. Produsele sunt ok, preturile pe masura. Este un magazin pentru toate buzunarele. Gasiti in mare parte imbracaminte din colectiile trecute Zara, Pull&Bear, Stravivarius si altele.

cred ca este si cel mai mare mall din Romania, in afara de toate titlurile de carti mai gasiti o varietate larga de imbracaminte pentru femei. Si livrarea este gratuita prin curier la comenzile care depasesc 100 lei.

gasiti multe haine cu preturi reduse.

siteuri de shopping

CBstore.eu magazinul lui Catalin Botezatu. Din pacate eu personal nu mi-am comandat nimic de la acest magazin. Dar o prietena de-a mea si-a comandat lenjerie. Si este multumita de calitatea lenjeriei si de pretul acesteia.

– pentru cine iubeste sa isi cumpere bilete de avion la reducere si sa calatoareasca in toate colturile lumii.

in cazul in care va apuca pofta de citit, la Libris gasiti in fiecare zi cate o carte redusa. Iar pentru cei care sunt nascuti in luna februarie au reducere de 40% la cartile comandate. Aici gasiti si volumele Gossip Girl reduse, aviz amatoarelor.

Cam acestea sunt siteurile pe care le-am testat eu deocamdata. Daca mai stiti si voi alte siteuri de shopping romanesti care sunt serioase, lasa-ti un coment

 

4 thoughts on “Siteuri de shopping online romanesti

  1. Pingback: Rujuri Kiko preferatele mele vara asta | Juliet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *