Cum iti pierzi timpul atunci cand iti faci o masca faciala

Sunt sigura ca multe dintre voi va faceti o masca faciala cel putin o data pe saptamana. Indiferent ca este un peeling, o masca hidratanta sau una home made tot trebuie sa asteptati intre 10 si 30 de minute ca masca sa-si faca efectul. Sunt foarte curioasa ce faceti voi in acest timp, stati in pat si va relaxati ascultand muzica chillout sau faceti lucruri utile gen: curatenie in casa, trimitei emailuri sau verificati beauty blogurile.

Eu recunosc ca mi-as place foarte mult sa am rabdarea sa stau cu o masca pe fata si sa nu fac nimic doar sa ma relaxez, dar fiindca nu pot, prefer sa fac lucruri mai utile.  Atunci cand am o masca pe fata si astept cele 20-30 de minute sa-si faca efectul prefer sa navighez pe blogurile de beauty si sa aflu cam tot ce-au scris blogaritele in ultima perioada, sa raspund la emailuri sa-mi verific contul de facebook, daca am facut toate astea si inca mi-a mai ramas timp de asteptat atunci iau la rand youtube-ul sa vad tutoriale sau filmulete amuzante.

masca faciala

Iar ca sa va povestesc cateva intamplari amuzante in timp ce aveam cate o masca pe fata. Normal ca doar mie mi se poate intampla ca atunci cand abia mi-am aplicat o masca pe fata sa sune cineva la usa damn I hate it, si asta se intampla destul de frecvent.

O data cand mi-am facut masca pe la 10-11 seara ca sa fiu sigura ca nu mai deranjeaza nimeni, s-a intamplat sa i-a foc bucataria unui vecin, si fiind asa mare agitatie pe scara cu pompieri si toti vecinii prin jur am iesit si eu cu masca pe fata sa vad ce se intampla, daca trebuia sa evacuam blocul trebuia sa fiu printre primii care afla. Normal ca vecinii au inceput sa rada de felul in care aratam. Asa ca am intrat repede in casa asteptam ca pompieri sa-si faca treaba si masca efectul.

O alta situatie nefericita care s-a intamplat destul de recent a fost sa-mi aplic o masca astringenta pe ten. Si cand masca era aproape uscata mi-a sunat telefonul si a trebuit sa raspund. Abia atunci am simtit ca nu putea articula nici un cuvant si vorbeam de zici ca sufeream de afazie. Mi-a fost foarte greu sa ma inteleg cu interlocutorul mai ales ca trebuia sa-i dau cateva date importante gen adresa, nume, si alte detalii. A fost un telefon lung si enervant pentru ambele parti cu multe repetari din partea mea.

Asa ca voi ladys, cum va petrecti timpul atunci cand asteptati ca masca sa-si faca efectul? Ceva intamplari amuzante aveti?

6 thoughts on “Cum iti pierzi timpul atunci cand iti faci o masca faciala

  1. Si mie mi s-a intamplat sa imi aplic masca pe fata si sa bata cineva la usa…dar pana acum de vreo 2 ori s-a nimerit sa fie iubitul meu…asa ca nu a ras de mine:)…dar niciodata nu zic niciodata!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *