Diferenta dintre BB cream si fond de ten

De cand a inceput isteria cu BB Cream am primit multe intrebari in care sunt intrebata care este diferenta intre cele doua produse. Nu sunt experta in BB Cream nici macar nu detin una dar din mostrele pe care le-am testat pana acum pot spune ca stiu cate ceva despre aceste produse.

Diferenta dintre BB cream si fond de ten

bb cream vs fond de ten

Gradul de acoperire

BB cream are un grad de acoperire mai mic in comparatie cu fondul de ten. Este un produs destinat persoanelor carora nu le place sa se machieze in fiecare si totusi tenul lor sa aiba un aspect ingrijit si natural. In schimb fondul de ten are o acoperire mult mai mare in functie de tipul de fond de ten folosit.

Beneficiile asupra tenului

BB cream ofera mai multe beneficii asupra tenului decat fondul de ten, aceasta hidrateaza, poate fi folosita si ca baza de machiaj, contine factor de protectie solara ceea ce nu toate fondurile de ten contin si ajuta la regenerarea tesutului epidermin. In schimb fondul de ten are rolul de a acoperi imprefectiunile si a colora tenul.

Gama de culori

La acest capitol BB cream sta foarte prost, in acest moment se gaseste doar in trei nuante light, medium si dark iar multe dintre consumatoare trebuie sa fie foarte atente atunci cand isi aleg nunata de BB cream in functie de subtonurile fiecarui ten. In schimb pentru fond de ten acesta este punctul forte de obicei o gama a unui fond de ten contine cel putin 5 nunate de culori si poate ajunge la 30 de nuante.

Aplicarea produsului

BB Cream este aplicata cu ajutorul degetelor si se intinde la fel ca o crema hidratanta pe toata suprafata tenului. In schimb pentru fond de ten se pot folosi multe accesorii pentru aplicarea acestuia incepand de la stippling brush, kabuki sau diversi buretei.

Daca vreti sa aflati mai multe despre BB cream va invit sa cititi “Ce este BB cream?

10 thoughts on “Diferenta dintre BB cream si fond de ten

 1. eu mi-am luat BB Cream de la Babaria cu Aloe Vera,dar e o nuanta prea inchisa..nu se intinde bine.In schimb mi-au disparut cateva brobonite de pe frunte,cand il foloseam..si are SPF.BB Cream e bun vara,cand oricum transpir si mi se duce fondul de ten.

  • Nu cred ca este o diferenta vizuala intre cele doua, cred ca diferenta consta in ingredientele folosite in cele doua creme.

   • Diferenta dintre cele dua este puterea de acoperire,mai mica in cazul BB-urilor,plus aspectul natural,si deloc incarcat pe care acestea il dau….Cremele BB sunt creme colorante,doar ca se numesc BB si din fericire au SPF:)

 2. S-a iscat o adevarata isterie cu BB Cream…eu nu folosesc…folosesc fond de ten doar ocazional!!!

  • Nici eu nu ma dau in vand dupa BB Cream, dar indutria de cosmrtice trebuia sa vina cu ceva nou, ca sa avem pe ce ne cheltui banii.

  • Oamenii nu prea dau doi lei gauriti cu tunul pe llcuurire pe care le primesc gratis. In momentul in care ii costa ceva, scump sau ieftin, si marca banul, altfel se uita la sfaturile pe care le dai. Cu cit e mai scump, cu atit se uita mai tare la tine ca un rege. Printre altele, ma mai ocup si cu sfaturi de cariera, parcurs profesional si ce mai e prin zona asta. Talent. In perioada asta m-au sunat tot soiul de cunostinte, ca hai primeste-l pe x, pe y. Pentru ca nu e obiectul principal de activitate si pentru ca imi sint oarecum prieteni, nu le-am luat bani celor pe care mi i-au trimis. Ghici ce s-a intimplat? Respectivii tot de capul lor au procedat, n-au luat in seama sfaturile mele si intr-un final au ajus ( prost ) la vorba mea. Deci mi-e ciuda.

 3. www. youtube .com/watch?v=v2mgL8aLnlE
  Doamne daca as putea sa vorbesc ca ea ,lafel as spune despre bb cremele skin79.
  Au pe site www. skin79 .ro un BB creme bronze superb pentru vara si brunete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *